Πολιτική Προστασίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ/ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Εισαγωγή
Η Καλλιτεχνούπολη με έδρα στον δήμο Πειραιά, οδός Δημητρίου Ράλλη αρ. 104, με ΑΦΜ: 123288027, ΔΟΥ: Γ Πειραιά, τηλ: 2104514888, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ιστοσελίδα: www.kallitexnoupoli.gr, σας ενημερώνει, σύμφωνα με τον Κανονισμό, (ΕΕ) 2016/679 και τις διατάξεις της σχετικής κείμενης ελληνικής νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, υπό την ιδιότητά της ως υπευθύνου επεξεργασίας, ότι επεξεργάζεται προσωπικά σας δεδομένα και των τέκνων σας, που συλλέγονται με τη συμμετοχή σας σε κάποιο από τα προγράμματά μας ή προωθητική ενέργεια, με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας καθώς και στο πλαίσιο των εν γένει σχέσεων μας.

Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO).
Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων επικοινωνήστε απευθείας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO): email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλέφωνο: 2104514888.

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ Η Kαλλιτεχνούπολη
Προσωπικά στοιχεία είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ή την επικοινωνία με κάποιο άτομο καθώς και άλλα στοιχεία που αφορούν το εν λόγω άτομο. Φροντίζουμε να συλλέγουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα δεδομένα σας, τα οποία είναι κατάλληλα και σαφή για τον σκοπό που προορίζονται. Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγονται είναι τα ακόλουθα:

α) Δεδομένα ταυτοποίησής σας και του τέκνου σας: ονοματεπώνυμο, ονομα πατρός, ηλικία, φύλο, ΑΦΜ. Τα δεδομένα αυτά τα συλλέγουμε απευθείας από εσάς και ενδέχεται να τα επιβεβαιώσουμε με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητάς ή άλλου κατάλληλου εγγράφου σας.

β) Δεδομένα επικοινωνίας σας: ταχυδρομική και ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας (σταθερό ή κινητό).
γ) Δεδομένα υγείας του τέκνου: εάν υπάρχει κάποια διατροφική ή άλλη αλλεργία ή πρόβλημα υγείας. Τα δεδομένα αυτά τα συλλέγουμε απευθείας από εσάς κατά τη συμπλήρωση της αίτησής σας.

δ) Το όνομα χρήστη του κοινωνικού μέσου δικτύωσής σας (προαιρετικά).

ε) Δεδομένα κατά τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη στην ιστοσελίδα (υποχρεωτικά: ηλεκτρονική διεύθυνση και κωδικό πρόσβασης (login password)
στ) Φωτογραφίες/βίντεο: κατά τη διεξαγωγή των προγραμμάτων μας εντός και εκτός των χώρων μας, υπό τον όρο της συγκατάθεσης του γονέα στη λήψη φωτογραφιών/βίντεο του τέκνου του.

ζ) Δεδομένα εικόνας από τα συστήματα βιντεοσκόπησης των χώρων μας, στους οποίους υπάρχουν οι σχετικές κατά το νόμο σημάνσεις.

Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ δεν θα διαθέσει προς πώληση ή άλλως διαβιβάσει ή δημοσιοποιήσει προσωπικά στοιχεία των πελατών της σε τρίτους, που δε σχετίζονται με την ίδια, χωρίς τη συγκατάθεσή του υποκειμένου (γονέα), με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο Αρχές/Φορείς και τη διαβίβαση και επεξεργασία σε συνεργαζόμενες εταιρείες για λόγους λειτουργικής και μηχανογραφικής εξυπηρέτησης (π.χ. λογιστικό, δικηγορικό γραφείο ή εταιρεία), για στατιστικούς ή ιστορικούς λόγους, καθώς και στη συνεργαζόμενη επιχείρηση «ΚIDS COOKING CLUB EE» για λόγους λειτουργικούς και βελτίωσης των εκπαδευτικών προγραμμάτων μας.

Σε συνέχεια της σχετικής συγκατάθεσης των γονέων, H Kαλλιτεχνούπολη δικαιούται να δημοσιοποιήσει με οποιονδήποτε πρόσφορο κατά την κρίση του τρόπο ή/και να χρησιμοποιήσει για διαφημιστικούς σκοπούς σε οποιοδήποτε μέσο, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς την καταβολή οιασδήποτε αποζημίωσης προς τα πρόσωπα που τυχόν συμμετείχαν, φωτογραφίες και βίντεο, καθώς και οποιοδήποτε στοιχείο σχετικό με τις δραστηριότητες του.

Γιατί συλλέγουμε τα δεδομένα σας και για ποιους σκοπούς τα επεξεργάζομαστε;

Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα:

Α. Για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης παροχής υπηρεσιών. Η εν λόγω επεξεργασία των δεδομένων σας εξυπηρετεί σκοπούς, όπως είναι η ταυτοποίησή σας και η επικοινωνία μαζί σας κατά τη διάρκεια της συμβατικής μας σχέσης, όσο και μετά τη λήξη αυτής. Έτσι, ενδέχεται να χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email ή τηλεφώνου για διαχειριστικούς λόγους, όπως π.χ. για την διαχείριση ερωτημάτων που υποβάλλετε και τη διευθέτηση λεπτομερειών κατά την οργάνωση εκδηλώσεων για λογαριασμό σας.

B. Για την κοινοποίηση πληροφοριών σχετικά με τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις εκδηλώσεις μας, καθώς και για άλλους σκοπούς προώθησης (διαγωνισμοί, προωθητικές ενέργειες κλπ). Με τη συγκατάθεσή σας, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail, τηλεφώνου ή/και μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης για σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων προσφορών, εκπτώσεων, κλπ. Φυσικά έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση αυτή οποιαδήποτε στιγμή.
Γ. Για την λειτουργία και βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων που σας παρέχουμε καθώς και την έρευνα ικανοποίησης των πελατών μας. Το κάνουμε αυτό με βάση τα νόμιμα επιχειρηματικά μας συμφέροντα.

Δ. Για την προστασία σας, δηλαδή των γονέων και των παιδιών αλλά και των εργαζομένων και της περιουσίας τους, όπως και των εγκαταστάσεων και της εν γένει περιουσίας της ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ. Έτσι, χρησιμοποιούμε κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV) και κάμερες ασφαλείας προκειμένου να προστατεύουμε την ασφάλεια φυσικών προσώπων (γονέων, τέκνων, συνεργατών, υπαλλήλων) και αγαθών (υλικών και εγκαταστάσεων). Το κάνουμε αυτό με βάση τα νόμιμα επιχειρηματικά μας συμφέροντα.

Ε. Για τη συμμόρφωση με υποχρέωσεις που επιβάλλονται από τον Νόμο, όπως για παράδειγμα όταν τιμολογούμε τις υπηρεσίες μας ή διαχειριζόμαστε παράπονα ή καταγγελίες σας.

Ποια είναι η νόμιμη βάση επεξεργασίας των Δεδομένων σας από την ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ;

• Η νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων καθορίζει διάφορους λόγους για τους οποίους μια εταιρεία μπορεί να συλλέξει και να επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα, μεταξύ των οποίων είναι και οι όροι της συμβατικής μας σχέσης.

• Οι υποχρεώσεις της ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ που πηγάζουν από το νόμο (π.χ. φορολογική νομοθεσία κ.λπ)
- Η συγκατάθεση σας, όπου απαιτείται. Για παράδειγμα όταν επιλέγετε να λαμβάνετε newsletter.

• Το έννομο συμφέρον της ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, συλλέγουμε τα δεδομένα σας με τρόπο που εύλογα αναμένεται ως μέρος της λειτουργίας της επιχείρησής μας και που δεν επηρεάζει ουσιαστικά τα δικαιώματά σας, την ελευθερία ή τα συμφέροντά σας (όπως π.χ. για την ενημέρωση της ασφαλιστικής εταιρείας που ασφαλίζει τα εγεγγραμένα μέλη της σχολής).

Πού κοινοποιούνται τα δεδομένα σας;
Επαναλαμβάνουμε ότι η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ δεν θα διαθέσει προς πώληση ή άλλως διαβιβάσει ή δημοσιοποιήσει προσωπικά στοιχεία των πελατών γονέων και παιδιών, σε τρίτους που δε σχετίζονται με την ίδια, χωρίς τη συγκατάθεσή του υποκειμένου, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο Αρχές/Φορείς.
Πρόσβαση στα Δεδομένα σας έχει το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας καθώς και οι συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις ή τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών, οι οποίες επεξεργάζονται τα δεδομένα σας ως Εκτελούντες την Επεξεργασία για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις εντολές μας.

Επίσης τα δεδομένα δύνανται να κοινοποιηθούν:

- Τρίτους παρόχους υπηρεσιών που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό μας (ασφαλιστική εταιρεία, παρόχους νομικών και λογιστικών υπηρεσιών, διαχείριση προωθητικών ενεργειών, Google, Facebook).

- Σε τρίτους φορείς ή δημόσιες Αρχές, στον βαθμό που απαιτείται για τους εξής σκοπούς: (i) συμμόρφωση με κρατικό αίτημα, δικαστική απόφαση ή ισχύοντα νόμο, (ii) αποτροπή παράνομων χρήσεων της ιστοσελίδας, (iii) δική μας προστασία από αξιώσεις τρίτων και (iv) συμβολή στην αποτροπή ή έρευνα περιπτώσεων ποινικών αδικημάτων.

Χρονικό Διάστημα Διατήρησης/Αποθήκευσης Προσωπικών Δεδομένων.

Σε περίπτωση που συνάψετε σύμβαση με την ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ, τα προσωπικά σας δεδομένα θα τηρούνται καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής. Eπίσης διατηρούνται για όσο διάστημα έχετε λογαριασμό στο Kallitexnoupoli.gr. Σε κάθε περίπτωση λήξης της σύμβασης η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ δύναται να τηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα μέχρι τη συμπλήρωση του κατά το νόμο χρόνου της γενικής παραγραφής των αξιώσεων, δηλαδή κατά μέγιστο μέχρι είκοσι (20) έτη από την με οποιονδήποτε τρόπο λήξη αυτής. Εάν μέχρι τη λήξη των είκοσι (20) ετών βρίσκονται σε εξέλιξη δικαστικές ενέργειες με την ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ ή οποιαδήποτε συνδεδεμένη με αυτήν εταιρεία, που σας αφορούν άμεσα ή έμμεσα, ο εν λόγω χρόνος τήρησης των προσωπικών σας δεδομένων θα παρατείνεται μέχρι την έκδοση αμετάκλητης δικαστικής απόφασης. Σε περίπτωση που προβλέπεται μικρότερος ή μεγαλύτερος χρόνος τήρησης των δεδομένων σας από διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου, ο ανωτέρω χρόνος τήρησης των δεδομένων θα μειώνεται ή θα αυξάνεται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις. To έντυπο που φέρει την υπογραφή σας και στο οποίο έχουν καταχωρηθεί προσωπικά σας δεδομένα δύναται να τηρείται σε ηλεκτρονική/ψηφιακή μορφή.

Ποιά είναι τα δικαιώματα σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα
Eάν επιθυμείτε την ανάκληση της συγκατάθεσης σας για αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter) μπορείτε να την πραγματοποιείτε με την επιλογή του συνδέσμου «Για διαγραφή από τη «λίστα αποστολής newsletter» κάντε κλικ εδώ» που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε newsletter.
Σε κάθε περίπτωση, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα:

α) Δικαίωμα πρόσβασης. Να γνωρίζετε τις κατηγορίες των προσωπικών σας δεδομένων που τηρούμε και επεξεργαζόμαστε, την προέλευσή τους, τους σκοπούς επεξεργασίας αυτών, τις κατηγορίες των αποδεκτών τους, τον χρόνο τήρησής τους, καθώς και τα σχετικά σας δικαιώματα.

β) Δικαίωμα διόρθωσης. Να ζητήσετε τη διόρθωση ή/και τη συμπλήρωση, τροποποίηση ή επικαιροποιήση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας, ώστε να είναι πλήρη και ακριβή, προσκομίζοντας κάθε απαραίτητο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ή ανάγκη διόρθωσης ή συμπλήρωσης.

γ) Δικαίωμα περιορισμού. Να εναντιωθείτε σε οποιαδήποτε περαιτέρω επεξεργασία των τηρούμενων προσωπικών σας δεδομένων: (α) όταν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση, (β) όταν αντιτίθεστε στη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης αυτών, (γ) όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία.
Να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία.

δ) Δικαίωμα εναντίωσης. Να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις περιπτώσεις που, όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας,

ε) Δικαίωμα στη λήθη. Να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων από τα αρχεία μας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση.

Στ) Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων. Να ζητήσετε τη μεταφορά των δεδομένων σας σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας ή να τα λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή χωρίς χρέωση. Το δικαίωμα σας αυτό υπάρχει για τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει εσείς και η επεξεργασία τους διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα με βάση της συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης.

Σημειώνεται ότι: 
(i) Τα υπό γ, δ και ε δικαιώματά σας ενδέχεται να μην ικανοποιηθούν, μερικά ή ολικά, εφόσον υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας ή εάν αφορούν δεδομένα που είναι απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομίμων δικαιωμάτων ή την εκπλήρωση υποχρεώσεών της ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ, όπως είναι η κατάρτιση ή/και η συνέχιση της λειτουργίας της μεταξύ μας σύμβασης. 
(ii) Η άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων ενεργεί για το μέλλον και δεν αφορά σε ήδη εκτελεσθείσα επεξεργασία δεδομένων. 

ζ) Να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr, τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), εφόσον θεωρείτε ότι προσβάλλονται τα δικαιώματά σας με οποιονδήποτε τρόπο.

Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα ανωτερω δικαιώματά σας, αλλά και για οποιοδήποτε ζήτημα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να απευθύνεστε εγγράφως στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO): διεύθυνση: Δημητρίου Ράλλη 104, Πειραιάς ΤΚ 18539, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τηλέφωνο: 2104514888

Για να προστατεύσουμε την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών σας, θα σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προτού προχωρήσετε σε οποιοδήποτε αίτημα υποβάλετε με βάση την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απαντήσει στο αίτημά σας το συντομότερο και πάντως εντός τριάντα (30) ημερών από την υποβολή. Η εν λόγω προθεσμία μπορεί να παραταθεί για τριάντα (30) επιπλέον ημέρες, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο κατά την απόλυτη κρίση μας λαμβάνοντας υπόψη την πολυπλοκότητα του αιτήματος και του αριθμού των αιτημάτων. Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ θα σας ενημερώσει σε κάθε περίπτωση παράτασης της προθεσμίας εντός τριάντα (30) ημερών. Η ανωτέρω υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.
Σε περίπτωση ωστόσο που τα αιτήματα του υποκειμένου είναι προδήλως αβάσιμα, υπερβολικά ή επαναλαμβανόμενα, η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ δύναται είτε να επιβάλλει σε αυτο την καταβολή εύλογου τέλους, ενημερώνοντάς τον σχετικά, είτε να αρνηθεί να ανταποκριθεί στο αίτημα/στα αιτήματά του.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων
Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων σας, το KIDS COOKING CLUB εφαρμόζει κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλης μορφής αθέμιτη επεξεργασία.
Σε κάθε περίπτωση η φύση και λειτουργία του διαδικτύου δεν επιτρέπει την εγγυηση από μέρους μας ότι ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα αποκτήσουν ποτέ τη δυνατότητα να παραβιάσουν τα εφαρμοζόμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, αποκτώντας πρόσβαση και προβαίνοντας ενδεχομένως σε χρήση προσωπικών δεδομένων για μη εξουσιοδοτημένους ή/και αθέμιτους σκοπούς.

Ισχύς και ερηνεία Όρων.
Οι ανωτέρω όροι ισχύουν και ερμηνεύονται σύμφωνα με το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον σχετικό νομικό πλαίσιο.

Συνεπώς, οι παρόντες όροι προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση, θα δημοσιεύονται δε πάντα στην ιστοσελίδα μας www.kallitexnoupoli.gr. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε, ανά τακτά διαστήματα, την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας, καθώς η συνεχής χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ συνεπάγεται την αποδοχή των ενδεχόμενων τροποποιήσεων της παρούσας Πολιτικής.

Η παρούσα πολιτική απορρήτου τροποποιήθηκε για τελευταία φορά την 30η Αυγούστου 2018.

Συνεργάτες

Image
Image
Image